Z otrokom v trgovino?!

Verjetno se vam je že zgodilo, da ste čakali v vrsti v trgovini in hladnokrvno gledali, kako nek otrok izsiljuje svojega starša?

Sama delam v trgovini in so mi te situacije precej znane. Včasih otrok kriči od vhodnih vrat do izhoda, včasih nam lepo počisti tla, spet drugič pa jezno gleda starše. Rezultati so različni, kakor smo različni starši. Veliko otrok gre zadovoljnih iz trgovine, nekateri pa pač ne.

Niso samo moji takšni v trgovini!

Vpliva na postavitev igrač in sladkarij starši res nimamo, če bi bilo po naše, bi bile te stvari na višini 2m ali višje. Sploh blagajne so narejene tako, da je res vse pri roki. Kolikokrat se tudi nam zgodi, da poleg mleka in kruha obleži na tekočem traku še čokoladka, saj veste, ker nam je cuker padu. No prav, ne čokoladka, potem pa žvečilni. Seveda otroci gledajo stvari popolnoma enako kot mi, tudi njim “cuker pade.”

Ogledalce, ogledalce na steni povej!

Roko na srce, v trgovino z oblačili grem najraje sama. A kolikokrat dejansko uspem, je pa druga zgodba. Predvsem Hana je sedaj že tako velika, da kdaj pove tudi svoje želje pri izbiri oblačil. In če so z menoj vsi trije, je stanje zelo hitro blizu vrelišča. Vsak najde zelo hitro svoje risane junake in naenkrat iz treh strani trgovine slišim: “Mami! Poglej to!”. Pri blagajni pa bi tudi z veseljem doložili še kakšne premajhne nogavičke s kužkom ali preveliko kapo s princesko, ker jim je pač slika všeč. V kaosu navadno sploh ne slišim prodajalko, ki mi zlaga stvari v vrečko, znesek pa tako ali tako ne potrebujem vedeti po mnenju mojih treh kričačov. Vedno znova sem v takem primeru hvaležna prodajalkam, ki se le mirno smehljajo in nežno gledajo moje otroke.


Najlepši trenutek je, ko so vsi zapeti v avtu

Veste kaj me vedno znova navda s tihim zadovoljstvom?! Ko so vsi trije varno pripeti v avtu in pri miru, takrat me preplavi tihi val zmagoslavja. Še en šoping sem preživela. Vedno znova pa si zadam, da naslednjič grem sama. Pa bom res šla?!

Prijetna nakupovanja! Emanuela

V objektiv nas je ujela Nives Brelih v trgovini Mana.

Spremljaj me tukaj.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s