Kuhamo, jemo in uživamo

Vsi kuhamo, vsi jemo, včasih imamo preveč idej, včasih nobene. Prav zato sem že pred časom začela fotografirat ‘kosila’. Za mamo s tremi otroci je to kar izziv, ponavadi ni časa še s telefonom skakati okoli loncev, a vendar mi nekako uspeva ter še nekaj besed zraven napisat.

Ko sem začela blogat, sem imela doma, poleg dojenčice, še petletnico in leto in pol starega sina. Tako da mi ni bilo dolgčas. Sedaj ko sta velikana v vrtcu pa se mi zdi, da imam se manj časa. Dnevi čisto prehitro minevajo.

Za piko na i pa je moja dojenčica začela polivati. Vzrok mleko in mlečni izdelki, ki jih pojem jaz. Zame, ki nisem bila nikoli na dieti je to čisto novo poglavje. Branje dekleracij, nadomeščanje živil in privajanje novim okusom je postal projekt cele družine. Hana vsem razloži, kateri koruzni kruh mami lahko je ter katero tunino pašteto in nikoli ne pozabi na riževe napitke za mamino kavico. 😂😂😂

Moja kuhinja ni popolna, uporabljam bližnjice, veliko improviziram in uživam v kuhinji. Ne kuham vedno zdravo, trudim se kuhat okusno, da vsi z užitkom pojemo.

Kako me najlažje spremljaš?

lajki FB stran

pridruži se FB skupini

piši na mail

Veselo branje naših podvigov.