Zdaj gre pa zares!

Nekoč tako nebogljeno bitje, zdaj pa že v šolo!

Po tem, ko sva s Hano naročili šolske potrebščine, zvezke, nahrbtnik in tudi nove copate, sva lahko v miru uživali poletne počitnice. A čas tako neusmiljeno teče, in ko gledam moje nekoč mičkeno bitjece, ki se sedaj pripravlja na šolo, me stisne pri srcu. Zadnje čase, tudi Hana doživlja stresno obdobje. Poslavlja se od vrtca, prijateljčkov in je na pragu novih začetkov. Morda se komu zdi, da delam dramo, ampak v resnici sploh ne vem, kaj pričakovati.

Raste kot konoplja!

Poletje je bilo toplo, razigrano, v kratkih hlačah in kratkih majicah. Pomladne hlače so v teh nekaj mesecih skrčile, rokavi na majicah pa prav tako, zato sva kliknili na spletni katalog Moja Mana in šli v bližnjo trgovino, kjer si je moja punca izbrala oblačila za prve šolske dni. Med novo kolekcijo sva izbirali predvsem svetle, pastelne barve, zmagala je pa njena najljubša barva, vijolična.

5

Naj bo življenje igra!

Šola je resnično pred vrati in z njo tudi obveznosti! A kar lepo počasi. Nikamor se nam ne mudi! Vsekakor bo še vedno ostalo veliko časa za brezskrbno otroštvo, za tekanje, kolesarjenje, rolanje in predvsem uživanje. Nikar jim ne vzemimo tega!

052

Lep začetek novega šolskega leta.

Spremljaj me tukaj.

Zapis je nastal v sodelovanju s podjetjem Moja Mana in fotografinjo Nives Brelih.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s