Sem debela, a nisem sod!

Novi majčki.

Pred nekaj dnevi sem se pohvalila, da sem si kupila dve novi majčki. Super poletna zadeva, fin material in na sploh top. A pozabila sem omeniti, kje sem jih kupila… Jaaa. Na oddelku za nosečnice. Verjeli ali ne, ta oblačila imajo vsaj obliko. Niso kot žakli.

Ne, ne nisem noseča. 😋

Šotorska platna

Že iz osnovne šole nosim potovalko odvečnih kilogramov. So del mene in takšna pač sem. Seveda bi tudi jaz rada shujšala in tudi sem že, a vseeno nekih idealov niti ne lovim.

In že iz osnovne šole imam težave z nakupom oblačil. Predvsem ‘lepših’ oblačil.

Že kar nekaj trgovin z oblačili ima linijo oblačil za močnejše. 💪To je seveda pohvalno, a nemalokrat se mi je zgodilo, da je bilo oblačilo, ki sem ga prijela v roke prej podobno šotorskemu platnu kot nekaj, v kar bi se človek lahko oblekel.

Nosečniški oddelek

Potem sem odkrila oddek za nosečnice. Neprecenljivo. Lepa in udobna oblačila, krojena za velike trebuhe. In tako sem tudi v nenosečem obdobju našla svoj košček blaga. Edino hlače pa res nisem kupovala in ne nosim v nenosečniškem času.

Sod ali človek

Ne glede na vse se tudi sama rada kdaj lepo oblečem. Ne le v pajkice in majico. Ker dojim moram gledati še na funkcionalnost zgornjih oblačil in smo tam pri brezobličnih oblačilih, ki jih ponujajo na oddelkih za močnejše. Včasih se vprašam ali šivajo to za ljudi, ali za pokrivanje sodov.

SamoMama

One thought on “Sem debela, a nisem sod!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s