166.dan

Četrtek.

Po jutranjem sprehodu in obilnem zajtrku, je moja mini sladko zaspala. Sama pa sem se spravila čistit kuhinjo. Z mojim tempom bom vse očistila ravno do Božiča. 😂

Največ dela sem imela s predalom z začimbami. Malo zaradi pregledovanja datumov uporabnosti, veliko zaradi količine le teh. Da bi bile začimbe malo bolj pregledne sem v ozadje omare dala pokrov od škatle za čevlje (sem vedela, da si moram kupiti nove čevlje!). Začimbe sem nekako ločila po namembnosti. Zadaj na ‘polički’ so začimbe za sladice ter mediteranske in azijske, spredaj pa te ko najbolj uporabljam. Malenkost bolj je sedaj pregledno. Verjetno do prvega obiska mojega dragega, ki ponavadi vse premeče 😉.

In neverjetno. Uspelo mi je odtaliti zamrzovalni del hladilnika. Našla sem kar nekaj kosil za prihodnje dni. No, danes smo pojedli belo meso pečenega piščanca, ki sem ga zrezala v govejo juho in zakuhala skupaj z zdrobovimi žličniki in korenčkom. Še dobro, da sem potem prebrisala še hladilnik, drugače bi ostalo vse skupaj izključeno.

Kosilo:

– goveja juha s koščki piščančjega mesa, korenjem in zdrobovimi žličniki ter

– narastek iz prosene kaše in jabolkami.

Kosilo za mini:

– dušene bučke s piščančjim mesom in kuskus.

Pridruži se na FBju: SamoMama

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s