46.dan

Sreda.

Danes sem šla, kot velikokrat do sedaj, sama z mojimi tremi škrati v trgovino. Tavelika je vzela mali voziček, Jurij je sedel v otroškem ‘sedežu’, Pika z lupinco pa v košari nakupovalnega vozička, kjer je dremuckala. Po moje zgledamo prav hecno, ena utrujena mami in trije otroci, ki prekipevajo z energijo. Ena naših top destinacij je oddelek sadja in zelenjave, kjer Hana hoče ‘tipkat’ cene, Jurij hoče za vsako stvar vedeti kaj je in mami, ki se ji kolesca vrtijo v vse strani. V mislih, kaj imamo, kaj nimamo, kaj bi imeli,… Nakupovalni listek je seveda samo opora, za lažje tekanje po trgovini. 😉 

Naslednja postojanka je meso. Kot vedno, se moja dama odloča ali bi jedli perutničke ali bederca. Jurij vstrajno ponavlja ista vprašanja, in ko že četrtič pozdravi gospo na delikatesi, je skrajni čas, da gremo do kruha.

Ja, sem ena tistih mam, ki otroku dovolijo jesti v trgovini. Vse za ljubi mir, da speljemo brez težav do blagajne. Moji otroci zelo redko dobijo v trgovini čokolado, bonbone in podobno, dobijo pa žemljo ali banano.

Doma sem po hitrem postopku dala spat Jurija in pripravila kosilo.

Kosilo:

– široki rezanci,

– piščančje krače pečene v pečici in

– motovilec z jajčko.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s